Algemeen

Hier vind je alles voor een feestelijk gedekte tafel!

CASA Eindhoven 

CASA Eindhoven staat bekend om het creëren van gezelligheid en een heerlijk thuisgevoel en dat nu al 40 jaar lang. Bij CASA vind je alles voor een feestelijk gedekte tafel. Je vindt hier bijvoorbeeld nieuw servies, een mooi tafelkleed en de leukste servetten. Stijlvol of chique bij CASA kun je terecht voor alles! En dit voor een leuke prijs! 

https://nl.casashops.com/nl/

 

De Bijenkorf 

De Bijenkorf heeft veel grote collecties met mooie en luxe spullen. En zo ook als het gaat om de feestdagen, niet alleen kun je hier terecht voor het mooiste servies, glazen, tafelkleden en kaarsen maar ook voor de chefs onder ons hebben ze van alles. Geef jezelf voor de feestdagen dus een mooie ovenschaal of een luxe pan cadeau! Want lekker eten is een must tijdens de feestdagen! 

https://www.debijenkorf.nl/

 

Sissy-Boy 

Bij Sissy-Boy kun je terecht voor de leukste kerstdecoratie voor in de boom of voor in huis. Op de eerste etage vind je de kook-afdeling, je vindt hier verschillende soorten  luxe servies. Ook  vind je er mooie tafelkleden en nog veel meer andere tafeldecoratie die jij er met de feestdagen bij moet hebben! En ben je nog niet uitgeshopt? Geen probleem! De tweede etage is is helemaal gewijd aan de aankomende kerst.

https://www.sissy-boy.com/

 

Maak er dus lekker een dagje weg van, en duik de stad in! Om dit jaar onvergetelijke feestdagen te hebben. Have fun!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!