Algemeen

Hiep Hiep Hoera! De koning is jarig!

Een eerdere editie van koningsdag

Volgende week woensdag is onze koning van Nederland jarig en dat betekent feest. Op 27 april is het Koningsdag en is er in Eindhoven veel te beleven. Er staat heel wat op de planning dus je kunt je agenda al vullen! Deze evenementen vinden plaats in omgeving Eindhoven:

 

De Oranjemarkt

Er bestaat geen Koningsdag zonder oranjemarkt. Het is heerlijk om te neuzen tussen alle spulletjes die op de kraampjes en kleden liggen. Meer dan vijfhonderd verschillende kraampjes kun je vinden in het Stadswandelpark. En voor de entree betaal je helemaal niets!

 

Andere vrijmarkten

Als je het Stadswandelpark te ver vindt zijn er nog genoeg alternatieve voor de grootste Oranjemarkt:

 

Shopping Mall WoenselXL:

Tussen de normale winkels in Winkelcentrum Woensel komen kraampjes te staan waar iedereen zijn spullen mag verkopen. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen

 

Kruisstraat en Woenselse Markt:

Aan de Kruisstraat en Woenselse Markt staat er een lange strip met ruim 300 kraampjes. In deze lange slinger van kraampjes vind je ook een braderie waar je heerlijk op adem kunt komen.

 

Edisonstraat:

De winkels op de Edisonstraat openen tijdens Koningsdag hun deuren, maar daarnaast vindt er ook een vrijmarkt plaats waar je met je eigen spulletjes mag staan. Ook wordt een barbeque georganiseerd.

 

Feestjes!

Feestjes kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens Koningsdag. Dus trek je oranje kleren maar aan en feest mee op de volgende locaties:

Royal Dutch (Stadhuisplein)

Herrie met Gerrie (Loods 61)

Kroongenoten (parkeerterrein Keizersgracht)

King-S (Strijp-S)

Kingsnight ‘n Day (Lichtplein)

Supersized Kingsday Festival (Aquabest)


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!