Algemeen

HEY! VINA? DE app om nieuwe vriendinnen te ontmoeten!

Vriendinnen maken, vroeger ging dit hartstikke makkelijk. Je vroeg namelijk letterlijk of het meisje dat naast je zat in de klas, je vriendin wilde zijn.

 

 

Door de jaren heen maak je steeds meer vriendinnen, mede door bij verengingen te gaan, door school of op je werk. Maar wat als dat nu allemaal een beetje stil ligt? Je kunt niet meer opstap om hier nieuwe mensen te leren kennen en vele werken thuis. Hier heeft HEY! VINA? iets op bedacht!

 

HEY! VINA? is een app die bij sommige misschien al wat langer bekend is. Maar voor de meiden onder ons die het niet kennen, dit is een app wat te vergelijken is met Tinder. Het verschil met de datingsapp is dat HEY! VINA? een app is om vriendinnen te maken, dus niet om liefde te vinden.

 

Je maakt een gratis profiel aan en vult hier je interesses in. Ook krijg je vragen van de app zoals ben je introvert of extravert en ben je een planner of hou je juist van spontane acties.  Zodra je profiel klaar is kun je beginnen met swipen. Als jij en een ander beide naar rechts swipen, wordt er een nieuw venter geopend waar jullie een gesprek kunnen beginnen.

 

Doordat je jouw account aan facebook kunt koppelen ben je meestal maar één Facebookvriend verwijderd van de ander. Op deze manier voelt het wat vertrouwder aan en weet je zeker dat je nieuwe vriendin “echt” is. Dit kan allemaal gratis en voor extra functies kun je bij betalen. Op deze manier kun je toegang krijgen tot de premiumfuncties. 

 

Naast nieuwe vriendinnen swipen kun je ook in een party chat met meiden praten. In deze chat kunnen zowel Nederlandse meiden als meiden uit andere landen zitten, heel divers dus! Verder kun je ook een evenement aanmaken of bijwonen. Voor de evenementen kun je jezelf aanmelden, om vervolgens in de groepsapp deel te nemen.

 

Neem een kijkje op de app en wie weet ontmoet je hier wel een geheel nieuwe vriendinnengroep!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!