Algemeen

Marathonuitzending dit jaar vanuit studio in Best

Het Pakjeshuis van Radio JND dit jaar net even anders

Dit jaar organiseert Radio JND voor het vijfde achtereenvolgende jaar het ‘Radio JND Pakjeshuis’. De diskjockeys van het radiostation gaan van zaterdag 26 december (Tweede Kerstdag) 12.00 uur tot en met woensdag 30 december 16.00 uur maar liefst 100 uur radio maken vanuit de eigen studio in Best. Doel: geld en speelgoed inzamelen voor kinderen die het thuis niet breed hebben. Helaas is het door corona niet mogelijk om zoals vorig jaar vanaf de Markt in Eindhoven uit te zenden.

Radio JND werkt dit jaar samen met de Stichtingen Speelcadeau en JarigeJob die zich inzetten voor kinderen in minderbedeelde gezinnen. In de vorige edities lag het accent nog op het inzamelen van geld en speelgoed voor sinterklaasavond. Dit jaar willen de DJ’s ervoor zorgen dat kinderen het hele jaar door een kadootje kunnen krijgen. Niet alleen op pakjesavond, maar ook op andere feestdagen, of als ze zijn uitgenodigd voor een kinderfeestje en er is thuis geen geld om een cadeau te kopen. Daarom wil het radiostation dit jaar alleen nieuw en zo goed als nieuw speelgoed inzamelen.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de programmering die volledig vanaf de studio’s aan de I.B.C.-Weg in Best wordt verzorgd. Tijdens de marathonuitzending kan iedereen op een veilige manier speelgoed komen brengen via een speciale drive-in. Aan het eind van de straat komt een groot led scherm, waarop bezoekers kunnen zien wat er in de studio gebeurt. Verder is er een compleet entertainment programma samengesteld met in de morgen een kinderprogramma met een goochelaar of clown, vanaf 12 uur koken met sterren, het JND Cafe, en is er elke avond een familie-bingo of pub quiz die te volgen zijn via de ‘Kijk Live’-button op de website en social media van Radio JND. De bingokaarten zijn gratis verkrijgbaar via www.radiojnd.nl/bingo 

Daarnaast is er op de speciale actiewebsite www.radiojnd.nl/pakjeshuis een mogelijkheid om Epke’s te adopteren. Een geadopteerd Epke staat gelijk aan een lotnummer voor de loterij, die op de finale avond gehouden zal worden en waarbij leuke items gewonnen kunnen worden die door sponsoren beschikbaar zijn gesteld. Een Epke kost €5,00, de adoptie van een heel gezin € 25,00. Een geadopteerd gezin staat gelijk aan 6 lotnummers. Een King Epke kost € 50,00 en die staat gelijk aan 15 lotnummers. Ook is op de actiewebsite een mogelijkheid waar luisteraars een plaat kunnen aanvragen na een donatie en een bericht achter kunnen laten.

 

Meer informatie

Kijk op radiojnd.nl of bel 085 760 99 32


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!