Algemeen

Het nieuwste voertuig in Eindhoven!

Heb jij ze al gespot?

 

Hoe leuk is het om in dit weer heerlijk wat rond te toeren door Eindhoven op de nieuwste e - choppers. Lekker af en toe gezellig op het terras zitten om wat te drinken en te genieten van de zon, om hierna de stad weer verder te ontdekken. Perfecte bezigheid voor in de zomer lijkt me!

 

E – Chopper

Maar wat is een e – chopper dan eigenlijk? Een e – chopper is een leuke, milieuvriendelijke en elektrische scooter. Je kunt hiermee lekker door de stad rijden, met een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur. Voor de leuke scootertjes heb je wel een geldig (brommer) rijbewijs nodig, je rijdt tenslotte wel in het verkeer. Bij het huren van de e – chopper krijg je altijd een uitgebreide instructie zodat jij veilig op je bestemming aankomt.

 

Waar te huren?

Er zijn verschillende vestigingen waar de e – choppers worden verhuurd. Deze vestigingen bieden dan ook diverse tours aan door omgeving Eindhoven. Te leuk! Neem eens een kijkje bij Kempen-tour , zij bieden leuke tours aan in Den Bosch, regio Helmond en regio Wintelre. Maar zo is er ook een tour door Eindhoven en de Kempen.

 

Wat voor route?

Na een uitgebreide uitleg bij de vestiging in Wintelre, word je op pad gestuurd richting het buitengebied van Eindhoven. Hierna ga je over de nieuwe fietsbrug en rijd je via de Phillips fruittuinen en de Wielewaal richting oud Eindhoven. Vervolgens gaat de route richting de Hovering, op de rand van Eindhoven en Veldhoven. Hier kun je zien waarom deze zo bewonderd wordt door zowel plaatselijke bewoners als bezoekers uit het buitenland. Als afsluiting rijd je nog een stukje door de het buitengebied in de Kempen om je dag rustig te beëindigen.

 

Klinkt super leuk toch? Vooral als je denkt aan die heerlijke terrassen die je tegemoetkomt!

Check WoW-e eens en wie weet rijd jij volgende week wel lekker door de Kempen.

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!