Algemeen

Het is weer bijna zover: BLACK FRIDAY!

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten en valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving Day. Tijdens Black Friday worden producten heel sterk afgeprijsd en vliegen de deals je om de oren. Black Friday wordt gezien als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Black Friday bestaat al sinds 1981. In de Verenigde Staten zijn ze dan ook erg fanatiek: ze trekken, duwen en staan zelfs uren in de rij voor de beste koopjes!

Omdat het in de Verenigde Staten en in meerdere landen zo’n ding is kan ons landje natuurlijk niet achterblijven en dit doen we dan ook niet. In 2015 is ook Nederland begonnen met de Black Friday kortingen. Eerst was dit vooral online, maar ondertussen doen eigenlijk alle bedrijven en winkels mee aan de dag van de megakortingen! Officieel is Black Friday alleen op, je raadt het al, Friday! Maar bij de meeste winkels in Nederland gelden de kortingen het hele weekend. Ook heb je daarna nog Cyber Monday waarin ze er soms nog een kortingschepje bovenop doen!

Black Friday begint dit jaar op 26 november en heeft, net zoals andere jaren, flinke kortingen op onder andere, elektronica, kleren, witgoed eigenlijk vrijwel alles!

Kiep die spaarpot dus maar om, want volgende week is het zover: Black Friday 2021!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!