Algemeen

Het is Koningsdag! Dit zijn de top 3 festivals van vandaag!

Vandaag is het Koningsdag! Ieder jaar op 27 april vieren we de verjaardag van Koning Willem-Alexander met heel Nederland. Ondanks dat het weer dit jaar niet helemaal mee lijkt te zitten, zal dit de feestvreugde niet drukken. Koningsdag is namelijk een dag waarop we traditiegetrouw samen feestvieren met allerlei activiteiten en festiviteiten door het hele land.

Een van de meest populaire activiteiten op Koningsdag zijn de festivals. Door het hele land zijn er talloze festivals te vinden waar je kunt genieten van de beste muziek, lekker eten en drinken en natuurlijk de gezellige sfeer. Was je van plan om helemaal niks te gaan doen vandaag? Trek je oranje kleren uit de kast en vier met heel Nederland mee! Hieronder vind je de top 3 festivals van Koningsdag.

 

 Kingsland Festival

Het Kingsland Festival is een van de grootste Koningsdag festivals van Nederland en wordt gehouden in verschillende steden, waaronder Amsterdam, Groningen en Rotterdam. Het festival biedt een breed scala aan muziekgenres, van hip-hop tot techno en van house tot pop. De line-up bestaat uit zowel internationale als nationale artiesten.

https://www.kingslandfestival.nl/

 

Slam Koningsdag

Slam Koningsdag is een muziekfestival dat gehouden wordt in Alkmaar en staat bekend om zijn geweldige sfeer en line-up. Het festival draait voornamelijk om elektronische muziek, met bekende DJ's zoals Martin Garrix en Afrojack die in voorgaande jaren optraden.

https://www.slam.nl/ 

 

Oranjebloesem

Oranjebloesem is een festival dat wordt gehouden in Amsterdam en staat bekend om zijn diverse muziekprogramma. Het festival biedt een mix van elektronische muziek, live-optredens en kunstinstallaties. Naast muziek kun je er ook genieten van lekker eten en drinken en de unieke sfeer die alleen in Amsterdam te vinden is.

 

 https://www.oranjebloesem.com/

 

Scoor je last minute ticket op ticketswap en feest met heel Nederland mee!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!