Algemeen

HET EINDHOVENSE WIJNFESTIVAL

Het Blend Wijnfestival is evenement dat plaatsvindt in Eindhoven tijdens het Pinksterweekend. Het festival is een ware traktatie voor wijnliefhebbers en biedt een scala aan wijnen uit verschillende landen en regio's.

Het festival is een gezellige bijeenkomst waar je 4 dagen lang kunt kennismaken met meer dan 200 kwaliteitswijnen.Het biedt ook een unieke kans voor bezoekers om te leren over de verschillende soorten wijn en hun afkomst. Tijdens het festival zijn er vele stands aanwezig waar bezoekers kunnen genieten van de wijnen, lekkere hapjes en entertainment.

Het festival biedt ook een educatief element, waar bezoekers hun kennis over wijn kunnen vergroten. Er zijn proeverijen en workshops waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de smaken en aroma's van verschillende wijnen en hoe ze kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten voedsel.

Blend Wijnfestival is een geweldige kans om te genieten van heerlijke wijnen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een onvergetelijke ervaring tijdens het Pinksterweekend in Eindhoven.

Wanneer? 26 mei 18.00 uur - 29 mei 23.00 uur

Locatie: Stadswandelpark Eindhoven

Prijs: Vanaf €10

Meer informatie op www.blendwijnfestival.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!