Algemeen

Het Borreluur is Eindhovens nieuwste en gezelligste slijterij!

Hier vind iedereen wel iets lekkers! Een groot aanbod van speciaalbieren, en microbrew, sterke drank en een groot assortiment wijn. 

Sinds Juni is er een nieuwe slijterij in Eindhoven. Op de Hurksestraat bij het winkelcentrum (waar de Nettorama zit) kun je terecht voor alle lekkere drankjes. 

 

Ze hebben een groot assortiment speciaalbieren van kleine onafhankelijke brouwerijen. Een “snoepwinkel” voor de ware bierliefhebber. En de bieren zijn leuk als geschenk door hun prachtige design en aparte smaken. Heb je al eens een chocolade ipa gehad of een kersentaart stout?

 

Natuurlijk zijn de wijndrinkers niet vergeten! Het Borreluur heeft een collectie van prachtige wijnen samengesteld. De heerlijkste rode, witte en rosé wijn. Ben je op zoek naar de perfecte rode wijn bij je diner of een lekker zomerse rosé voor bij de bbq? Bij het Borreluur slaag je altijd! Ook voor de alcoholvrije wijn drinkers hebben zij wijn en bubbels.

 

En zij zouden natuurlijk niet de gezelligste slijter van Eindhoven zijn zonder een super feestelijk assortiment sterke drank. Zij hebben alle bekende merken, partyshots en miniaturen. Hebben zij jouw favoriete drankje niet op de plank staan dan bestellen zij het graag voor je. Ben je op zoek naar een heerlijke en speciale whiskey, bourbon of scotch dan moet je zeker even langskomen, genoeg om uit te kiezen bij het Borreluur.

 

Wil je graag iemand een leuk geschenk geven? Het Borreluur heeft leuke geschenkpakketten klaar staan voor je, maar je kan ook in de winkel een leuk geschenk zelf samen stellen. Een gedachtevol en mooi ingepakt cadeau, wordt altijd gewaardeerd. En natuurlijk kun je hier ook je relatiegeschenken bestellen.

 

Deze week een grote 1 liter fles  Malibu voor maar 17,25!!!

 

tot snel bij het Borreluur
Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!