Algemeen

Heavy editie van Streekvijver in POPEI

Vrijdag 31 januari is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze editie: Seed of Despair (Blackened Death Metal), Sjon Koffie(Punk /Post-hardcore en Noise Gate (Hardrock). Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.

Seed of Despair

Vijf vrienden verenigd in Eindhoven die van lekker raggen houden. Met hun Blackened Death Metal knalt Seed of Despair thema's als Angst, Oorlog en Woede door je trommelvliezen op een melodische manier.

 

Sjon Koffie

Ooit, op een avond na de repetitie van hun band Temple of Doom was het idee gekomen om een John Coffey tribute op te zetten. Nu was het alleen nog een kwestie van bier leren vangen, snorren laten groeien en nummers instuderen. Een jaar later na uren in de repetitieruimte en aan de bar, zijn deze (bijna allemaal) besnorde gasten van Sjon Koffie klaar om een feestje te bouwen!

 

Noise Gate

Noise Gate: als het maar hard gaat. Ontstaan in 2018, in Langenboom of all places, is deze band ooit begonnen als 90's coverband en zijn de heren nu van plan om de invloeden die zij hieruit hebben weten te halen te vertalen naar eigen songs. Met invloeden van grunge, rock en progressieve metal is de band inmiddels bezig met de opnames van hun allereerste EP. De demo's zijn al terug te vinden op Soundcloud (zie link). Soms rustig en lief, dan weer brutaal en hard. Noise Gate biedt u, de liefhebber, verscheidene typen muziek aan zodat u, de liefhebber, in verschillende situaties altijd met plezier naar ons kunt luisteren, of je nu in de bus zit of op het toilet.

 

Meer informatie: www.popei.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!