Algemeen

Hasan Jas’an, voor uw perfect gestoomde kleding en reparaties!

 

 

 

Al jaren ben je Hasan Jas’an al aan het juiste adres voor kledingreparaties en gestoomde kleding. Op de Willemstraat delen zij hun ervaring en deskundigheid. Hierdoor zijn zij ook niet voor niks Eindhovens Beste Kledingreparaties! Het gezellige team heeft erg veel verstand van het vak en staat dan ook altijd voor je klaar. Van kleding repareren tot stomen, je zegt het maar en het gebeurt.

 

Stomen als de beste

Hasan Jas’an kan naast jouw kleding repareren ook nog eens stomen als de beste. Op de Willemstraat beschikken zij dan ook over een stomerij waar ze ervoor zorgen dat jouw kleding er weer perfect uit ziet. Op deze manier kun je weer fris en strak voor de dag komen in jouw gestoomde kleding. Zeker niet onbelangrijk met het lekkere weer in aantocht. Je wilt natuurlijk dat die mooie zomer blouse lekker gestoomd is!

 

Kledingreparaties 

Hasan Jas’an zou zichzelf niet zijn als hij jouw kleding niet zou repareren. Als het binnenkort lekker weer wordt, wil je natuurlijk die lekkere korte broeken aan die je vorige zomer hebt aangeschaft. Wellicht zijn deze niet meer in de perfecte staat en hebben ze een reparatie nodig. Geen probleem, Hasan Jas’an en zijn team staan voor je klaar! Met hun brede kennis, ervaring en juiste machinerie zorgen zij ervoor dat jij je mooie broeken zo weer aan kunt. 

 

Jouw textiel weer als nieuw

Niets is zo moeilijk als het jaren oude lievelingsknuffeltje van je kind weg te moeten doen doordat deze echt op is en bijna uit elkaar valt. Geen zorgen, Hasan Jas’an weet hier wel raad mee. Binnen een mum van tijd is het knuffeltje weer aan elkaar genaaid en er kan weer volop mee geknuffeld worden. 

 

Dus heb jij je kast opgeruimd en wil je jouw kleding perfect gestoomd hebben? Of moet het knuffeltje van je kind weer opgelapt worden? Ga dan eens langs bij Hasan Jas’an op de Willemstraat in Eindhoven. Mocht je vragen hebben, bel ze gerust! 

 

Hasan Jas’an

Willemstraat 25 Eindhoven

T. 040 245 0707


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!