Algemeen

Hasan Jas’an, jouw kledingreparatie en stomerij in Eindhoven!

Voor de beste kledingreparaties ga je natuurlijk naar Hasan Jas’an! Hier worden jouw kleren goed behandeld en krijg jij ze weer zo goed als nieuw terug. Meer wil je toch niet?

 

Kleding reparatie

Is de rits van je lievelingsbroek kapot? Geen probleem, breng je broek naar Hasan Jas’an op de Willemstraat en hij is weer goed om te gebruiken! Lekker fanatiek gesport en is die jurk je nu iets te groot? Neem deze mee naar Hasan Jas’an en het gezellige team staat voor je klaar om je jurk in te zoomen.

 

Gespecialiseerd team

Het vlotte team is niet alleen gezellig maar heeft ook ontzettend veel verstand van het vak. Hierdoor staan zij dan ook altijd voor je klaar en helpen ze je graag. Met hun kennis en machinerie om aanpassingen en reparaties uit te voeren is niks hen te gek.

 

Stomerij

Nadat al die mooie zomerjurkjes en blouses het hele jaar in de kast hebben gelegen, is het waarschijnlijk de hoogste tijd om ze eens te laten stomen nu dat mooie weer in aantocht is. Je wilt er natuurlijk schitterend bij zitten op het terras. Gelukkig kan dit bij Hasan Jas’an gewoon en ziet je kleding er hierna weer prachtig uit.

 

Naaien

Heeft de kat in je iets te dure gordijnen gehangen of vallen ze gewoon uit elkaar doordat ze er al jaren hangen maar kun je er geen afscheid van kan nemen? Neem ze mee naar Hasan Jas’an en zij zorgen ervoor dat je gordijnen er weer gloednieuw uitzien.

 

Dus heb jij nog broeken waarvan de rits gemaakt moet worden of kleding die ondertussen echt wel gestoomd mag worden? Of gordijnen die eigenlijk aan vervanging toe zijn, maar je ze nog even wilt houden? Kom dan snel een keer langs bij Hasan Jas’an op de Willemstraat in Eindhoven. Natuurlijk mag je ze ook altijd bellen voor jouw vragen!

 

Hasan Jas’an

Willemstraat 25 Eindhoven

T. 040 245 0707


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!