Algemeen

Hasan Jas’an, jouw kledingreparatie en stomerij in Eindhoven!

Kleding is voor iedereen belangrijk en zeker fijn zittende en gestoomde kleding. Hiervoor ben je bij Hasan Jas’an in Eindhoven aan het juiste adres. Zij zorgen als de beste voor jouw kapotte kleding en stomen deze ook nog!

 

Reparatie voor je kledingstukken

Hasan Jas’an is gevestigd in Eindhoven, in de Willemstraat. Zij zorgen elk jaar weer voor vele kledingreparaties. Jassen weer als nieuw maken,  broeken inkorten of een jurk uitleggen, het kan allemaal. Zeker in deze tijden, in het voorjaar, wanneer mensen hun kasten weer gaan opruimen. Zij komen altijd wel kledingstukken tegen die een reparatie kunnen gebruiken.

 

Verstand van reparatie

Hasan Jas’an heeft veel verstand van kledingstukken repareren en gaat hier dan ook met gevoel mee om. Heb je een oude jas waar je nog geen afstand van kunt doen? Het leuke team heeft de juiste kennis en machinerie om aanpassingen en reparaties uit te voeren.

 

Jouw textiel wordt gerepareerd

Naast het inkorten en uitleggen van kledingstukken, heeft het team ook verstand van naaien. Een gat in je gordijn? Geen probleem, dit wordt genaaid en het gordijn is weer zo goed als nieuw. Is het lievelingsknuffeltje van je kind gescheurd? Hasan Jas’an naait deze weer aan elkaar en er kan weer volop mee geknuffeld worden.

 

Stomen als de beste

Behalve kleding repareren zorgt Hasan Jas’an ook voor gestoomde kleding. Zij zorgen ervoor dat je kleding er weer helemaal netjes en fris bij hangt.

 

Dus moeten jouw kledingstukken, knuffels en gordijnen nog gerepareerd worden? Of heb je kledingstukken die nodig gestoomd moeten worden? Bezoek dan snel Hasan Jas’an op de Willenstraat in Eindhoven. Of bel ze voor jouw vragen!

 

Hasan Jas’an

Willemstraat 25 Eindhoven

T. 040 245 0707


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!