Coverstory

 

Doe-boerderij De steenuil

Bij de doe-boerderij kun je lekker smullen van een overheerlijke pannenkoek die je zelf mag versieren. Ook is er een lieve heks met een pannenkoeken verhaal, hiervoor koop je wel een extra kaartje. Vanaf 10:15 begint het voeren met de boer, om 11:00 een huifkartocht, en 14:30 begint het herfstpullen verzamelen en knutselen met de lieve heks! En er is nog veel meer te beleven, kom je gezellig langs op 31 Oktober bij de Doe-boerderij?

Schansstraat 3

5688 NC Oirschot

https://www.desteenuil.nl

 

Halloween party in speeltuin de Viking

Speeltuin de viking organiseert een Halloween party! Gezellig griezelen, schminken, spookjes zoeken pompoen soep eten en spelen in het donker! Ben jij erbij op 29 Oktober?

Speeltuinpad 2

5666 TD Geldrop

https://www.speeltuindeviking.com

 

Halloween Op Noord

Op 30 Oktober veranderd Op Noord hun park in een echte griezelplek! Vanaf 19:00 tot 22:00 zijn er verschillende activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld midgetgolfen in kaarslicht, klimmen in de bomen in de schemering en zelfs lasergamen tegen zombies, weerwolven en spoken! Ook maakt degene met de mooiste Halloween outfit kans op een leuke prijs! De entree is 8,50 per persoon! Durf jij het aan?

Oude Bosschebaan 11

5624 AA Eindhoven

http://www.opnoord.nl/halloween-opnoord/?fbclid=IwAR27sUyTP_kOx2GYhh1dxRpcy3EiFv4Tgpy1s1b2k3B8bNX_Gpjhlirvo-U

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!