Algemeen

Ben jij van plan om dit jaar Halloween te gaan vieren? Dan hebben wij voor jou de tofste activiteiten in Eindhoven op een rijtje gezet!

DippieBoe 

Dit jaar is de eerste editie van DippieBoe, het hele park DippieDoe op 23 tot en met 25 Oktober en van 30 Oktober tot 1 November in het thema van griezelen! Overdag kun je bijvoorbeeld meedoen aan een workshop Halloween koekjes bakken, leuke Halloween knutsels maken en de hele dag worden er griezelige verhaaltjes voorgelezen in het voorlees theater! Maar ’s avonds begint het pas echt met griezelen, er komen dan verschillende wezens naar het park toe! Ook zijn er verschillende dans optredens, meet en greets met lieve heksen en een spooktocht! DippieBoe is voor kinderen van 2 t/m 12 jaar oud! 

https://www.dippieboe.nl/

Ekkersweijer 1, 5681 RZ Best

 

Halloween in Acht 

Ook in het dorp Acht wordt dit jaar weer flink gegriezeld. Op zaterdag 16 Oktober vind er weer een spooktocht plaats in Acht, kinderen gaan langs de deuren en komen onder weg van allerlei griezels tegen. Durf jij het aan?

https://www.facebook.com/events/partycreeps-acht/halloween-in-acht/818947538796133/

Kerkdorp Acht, Eindhoven 

 

Dinner in Motion

Dit jaar heeft Dinner in Motion een speciaal Halloween diner. De diners zijn van donderdag 28 Oktober tot en met 31 Oktober. Dinner in Motion zorgt voor het scray food en moments, en zouden het leuk vinden als jij dan zorgt voor de scary outfits! Ben jij nou niet zo van het griezelen? Dan kun je beter een andere avond komen! 

https://www.dinnerinmotion.nl/halloween/

Piazza 64, 5611 AE Eindhoven

 

Halloween in Winkelcentrum Woensel

Ook dit jaar doet het winkelcentrum weer van alles met Halloween! Met ook dit jaar weer op zaterdag en zondag verschillende straattheater acts. Ook kunnen de verkleedde kinderen dit jaar weer trick or treat spelen bij de deelnemende winkels uit het winkelcentrum! Maar dit is niet alles, de kinderen kunnen zich ook laten schminken en laten fotograferen in Halloween stijl! En om het nog mooier te maken, maken de verkleedde en gefotografeerde kinderen ook nog eens kans op een cadeaubon van WoenselXL van 50,-. Klinkt als een ideale middag voor de kleintjes!

https://www.woensxl.nl/halloween-30-31-oktober/

Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven

 

Halloween Party Microlab

Microlab geeft een Halloween feestje op 29 Oktober van 17:00 tot 20:00. Heel veel meer geven ze niet prijs. Maar kom wel verkleed! 

https://stayhappening.com/e/halloween-party-E3LUSMM6D3CB

Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!