Algemeen

Guido Weijers live in Klokgebouw

Cabaretier Guido Weijers staat op zaterdag 18 september met een unieke stand-up comedyshow in het Klokgebouw in Eindhoven. Op deze industriële locatie speelt hij twee voorstellingen en neemt hij zijn nieuwe special op. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via de website van het Parktheater.

Eén man, één microfoon en echte, rauwe stand-up.
In deze voorstelling laat Guido zichzelf zien in de meest pure vorm. Deze keer niet in het theater, maar op een unieke locatie, in het industriële Klokgebouw. De voorstelling is zonder toegangscheck te bezoeken.

Weijers: “In bestaande theaters blijven nog steeds 75% van de stoelen leeg. Daarom bouw ik wederom m’n eigen theater. Dit keer voor minimaal 500 personen. Wij mogen straks zonder ‘testen voor toegang’ zelfs meer mensen binnenlaten dan Carré. En bij ons is straks toch elke stoel bezet. Eindelijk weer een avond stand-up comedy op deze fantastische locatie voor een grote groep mensen. Ik kijk er enorm naar uit het publiek weer heerlijk te laten lachen”.

Denken in mogelijkheden
Het afgelopen jaar is Weijers en zijn team op verschillende fronten actief geweest om het theaterpubliek, ondanks Corona, te laten genieten van een ontspannen avondje uit. Zo bedacht hij een eigen coronaproof theater, gaf online masterclasses en deed zijn Oudejaarsconference vanuit de oudste schouwburg van Nederland in Leiden.

Kaartverkoop
Voor de voorstellingen in het Klokgebouw zijn een gelimiteerd aantal kaarten te koop via parktheater.nl. De kaartverkoop is vandaag gestart.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!