Algemeen

Grote vintage sale in skatepark area 51!

Vintage kleding is helemaal hip! Het klinkt lekker, en buiten dat is het ook nog is duurzaam. In Nederland is het kopen dragen en verkopen van vintage kleren een grote trend. Soms ontstaat er wat verwarring wanneer we praten over vintage en tweedehands kleren, allebei zijn het kleren die al eerder zijn gedragen door iemand anders alleen is het verschil dat kleren pas vintage genoemd mogen worden wanneer ze meer dan 20 jaar oud zijn. Veel mensen zijn hierin geïnteresseerd en je komt dan ook steeds vaker vintage winkels tegen!

Dit weekend vind er in het skatepark Area 51 een mega vintage sale plaats! Van vintage kleren! We kijken bij deze sale niet naar één of twee shirtjes een broek afrekenen en klaar! Nee we praten over kilo’s kleren! Zo ongeveer 2000 kilo’s aan kleren worden er dit weekend te koop aangeboden! En dit allemaal voor een prikkie, want de kleren gaan voor 17,50 euro per kilo de deuren uit! 

En ook de entree kosten zijn gratis! De mega sale begint zaterdag 9 Oktober (dit weekend dus) om 10:00 tot 18:00 en gaat op zondag 10 Oktober weer door van 10:00 tot 18:00. De sale vind plaats bij Area 51 op Strijp-S

Hou jij ook wel van een stoer jasje uit de jaren 80? Dan zou ik zeker is een kijkje gaan nemen! 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!