Algemeen

Frank Lammers op gigantisch billboard

Na het daverende succes van het eerste seizoen van de serie Undercover, komt op 6 september het tweede seizoen uit. Met als hoofdrol, net als vorig seizoen, Eindhovenaar Frank Lammers als drugsbaron Ferry Bouman. Netflix heeft op Strijp-S een gigantisch billboard opgehangen om het nieuwe seizoen te promoten. 

foto: Peter Kentie
Undercover billboard Strijp-S

Promotie
Het billboard hangt op 8 verdiepingen hoog en is van verre afstand te zien. Op de cover natuurlijk Frank Lammers en meerdere Nederlandse en Belgische acteurs van de serie. Ook heeft Netflix om de serie te promoten briefjes in supermarkten opgehangen met een nummer erop. Als dit nummer gebeld wordt krijg je de voicemail te horen van Ferry Bouman. De resterende inhoud van het briefje verwijst naar eerdere gebeurtenissen in de serie.

Corona
Eind 2019 maakte de streamingdienst bekent dat er een tweede seizoen zou komen. Door de corona omstandigheden werd dit uitgesteld omdat er niet gedraaid mocht worden op de set. Nu is het eindelijk zover om te zien wat Ferry Bouman allemaal van plan is.

Seizoen 2 en 3
Een aantal weken terug is de trailer uitgekomen van seizoen 2. Dit beloofde veel goeds en de fans konden niet meer wachten. Niet alleen is het tweede seizoen aangekondigd, ook is er in januari gelekt dat er een derde seizoen komt. Het eerste seizoen draaide om de illegale drugshandel, maar in seizoen twee gaat het vooral om de wapenhandel.

Ferry
Frank Lammers heeft bevestigd dat er een film komt over de serie en over zijn personage. De film gaat Ferry heten en gaat over het leven van de drugscrimineel voor de serie. In de film gaat het duidelijk worden hoe Ferry is geworden zoals hij nu is.

Door Luc Troost


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!