Algemeen

Fotofestival Art vs Technology

Ben je gepassioneerd door fotografie? Dan mag je het Fotofestival Eindhoven op Sectie-C dit weekend zeker niet missen. Het festival biedt een unieke gelegenheid om het werk te bewonderen van getalenteerde fotografen, waaronder de lokale kunstenaars Diewke van den Heuvel en Sas Schilten. Dit jaar staat het festival in het teken van 'Art versus Technology', een boeiend thema dat de rol van fotografen ter discussie stelt in een tijdperk waarin Artificial Intelligence (A.I.) in staat is om foto's te produceren die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

Hoe verhoudt een fotograaf zich tot deze technologische ontwikkelingen? Is A.I. slechts een hulpmiddel om hun creatieve visie te versterken, of opent het de deur naar een compleet nieuwe kunstvorm? Deze prikkelende vragen zullen tijdens het festival aan bod komen en zorgen voor interessante discussies en inzichten.

Het Fotofestival Eindhoven vindt plaats van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei op het terrein van Sectie-C, gelegen aan de Daalakkersweg. Je hebt voldoende tijd om de tentoonstellingen te verkennen, maar raadpleeg voor de exacte openingstijden op https://fotofestivaleindhoven.nl/

Het beste van alles is dat de entree voor het festival gratis is. Dus kom en geniet van de prachtige fotografie, de boeiende thematiek en de inspirerende sfeer die het Fotofestival Eindhoven te bieden heeft.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!