Algemeen

Festival: Headbangers Parade

Headbangers Parade is een gloednieuw festival voor de echte headbangers! Houd jij wel van een lekker metal plaatje? Dan is dit festival helemaal iets voor jou! Het festival is een nieuwe aanwinst voor de Nederlandse rock en metal cultuur. Het aanbod aan festivals zoals deze is in Nederland al niet heel groot, en door de coronatijd is dit aanbod alleen nog maar minder geworden. Hoogste tijd dus voor een compleet nieuw festival! 

Het festival wordt gehouden op 21 mei 2022, in het klokgebouw in Eindhoven. Op het festival worden de bekenste en beste metal en rock hits gedraaid. Maar ook zijn hier verschillende nieuwe geluiden en bands te horen. Er zijn al verschillende namen bekend zo is onder andere Architects, Ghøstkid, Tesseract en stake te horen. Aan de muziek zal het dus zeker niet liggen! Naar het festival komen ongeveer 10 bands, ze zijn nog niet allemaal bekend maar deze worden in de loop van de komende maanden allemaal bekend gemaakt. 

Wil jij nou bij dit metalparadijs aanwezig zijn? De tickets zijn ondertussen verkrijgbaar, klik hier op de link hier beneden voor de verkoop van de tickets. De goedkoopste tickets gaan de deur uit voor 59,- en het festival begint 21 mei om 13:00. 

https://www.ticketmaster.nl/artist/headbangers-parade-tickets/1131304#extra-info

klik hier voor meer informatie over Headbangers Parade!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!