Algemeen

Feestdagenverkoop in de bibliotheek

Heel december kun je in de bibliotheek in De Witte Dame stapels boeken kopen voor een zachte prijs: de grote feestdagenverkoop! Door een onverwacht gevolg van de lockdown zijn er deze maand veel recente boeken afgeschreven.

Tijdens de lockdown was de bibliotheek gesloten voor publiek. Wel was het een groot deel van de tijd mogelijk om boeken te reserveren en deze af te halen of thuis te laten bezorgen. In deze periode was het niet nodig om boeken na de leenperiode op tijd in te leveren. Er werd heel veel gereserveerd, en aanzienlijk minder ingeleverd. Daarom schafte de bibliotheek van de populaire titels een groot aantal nieuwe boeken aan, om aan de vraag te kunnen voldoen.

 

Inmiddels zijn de deuren weer open en komen geleende boeken weer op tijd terug. Het gevolg was dat de extra aangeschafte boeken in grote stapels op de kasten kwamen te liggen. Tijd om deze boeken af te schrijven en aan te bieden voor verkoop.

 

Midden in De Witte Dame liggen de boeken gepresenteerd. Bibliotheeklid of niet, iedereen kan hier voor prijzen tussen de €1,- en €2,50 pareltjes van boeken vinden. 1 + 1 gratis én bij 5 boeken ontvang je gratis een leuk, linnen tasje.

www.bibliotheekeindhoven.nl 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!