Algemeen

Essink City Gym; de gym die je helpt om gemotiveerd te blijven!
Vaak ziet men sporten helaas als moedwillig kwaad. Essink City Gym brengt daar verandering in door goede ondersteuning aan te bieden in een comfortabele setting. Resultaat: een grote groep trouwe leden die met twee keer per week 35 minuten sporten, gegarandeerd resultaat hebben. Slank, fit en lekker in je vel!

 

“Persoonlijke begeleiding is voor mensen die hier komen sporten een zekerheid, zodat iedereen op zijn eigen niveau gecoacht wordt en resultaten haalt”. Zegt clubmanager Patsy de Quillettes, die vanaf de opening van Essink City gym een belangrijk deel uitmaakt van het coachingsteam en al vele leden heeft mogen verwelkomen. 

5 ZEKERHEDEN Bij Essink City Gym;

 1. Wij ontvangen je met een glimlach
  Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij jou altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien jou namelijk heel graag en dat voel je! 

 2. We kennen je als persoon
  Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en wat jouw wensen zijn. 

 3. Wij geven je positieve energie
  Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. 

 4. Wij stimuleren je om je doel te behalen
  Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, beste en prettigste training is om je doel te bereiken 

 5. Wij bieden je een plezierige, veilige en schone omgeving 

 

Willemstraat 22 | Eindhoven

www.essink.nl

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht