Algemeen

Engelen Witgoed staat ook juist in deze bijzondere tijd voor je klaar!

Je kan een afspraak maken om één op één geadviseerd te worden zodat je niet alleen zeker weet dat je naar huis gaat met een apparaat dat past bij je wensen, maar ook dat je niet tussen de grote mensenmassa hoeft te staan in de grotere witgoedzaken. Een belangrijke service in deze “corona tijden”. Peter werkt volgens de richtlijnen van het RIVM en neemt de tijd voor elke klant.

 

Waarom is online bestellen niet altijd makkelijker?

Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden om online te bestellen, maar in de praktijk zijn er nogal al wat zaken die daarbij makkelijk fout kunnen gaan. Peter legt uit, “een rekenfout in afmetingen is al snel gemaakt en je kiest iets uit op basis van een foto. Dus kan het zomaar zijn dat je het bedieningspaneel van je nieuwe wasmachine in de praktijk eigenlijk helemaal niet fijn vindt.

Ook hebben online zaken allerlei nieuwe regelingen ingevoerd door de corona situatie, waardoor apparaten nog slechts bij de voordeur worden afgeleverd. Voor veel mensen kan dit ontzettend lastig zijn omdat ze zelf de machine niet naar binnen kunnen dragen. Engelen Witgoed brengt een wasmachine nog gewoon bij je naar binnen en naar boven als dat moet.”

 


 

Engelen Witgoed, service die vroeger zo gewoon was!

Bij Engelen Witgoed kun je rekenen op persoonlijke service. Zij nemen de tijd voor je bij elke stap. Advies, aankoop, levering en uiteindelijk onderhoud Peter staat altijd klaar om de klant te helpen.

 


 

Corona crisis

We vragen Peter wat hij heeft gemerkt van de afgelopen Corona Crisis.

Peter: Omdat mensen massaal gingen hamsteren en hun koelkast en vriezer hierdoor opeens op een grotere capaciteit moesten draaien gingen veel van deze apparaten de afgelopen tijd kapot en was hier dus veel vraag naar bij mij in de zaak. Sowieso gaan koelkasten vaker kapot bij warm weer omdat ze dan “harder” moeten werken.

 

Tip voor de koelkast

We gebruiken onze koelkast inderdaad een stuk meer dan voorheen omdat we allemaal thuis moesten blijven en misschien nog steeds liever thuisblijven. Wat zijn de tips van Peter?

 

-       Als de koelkast stinkt door voedingsmiddelen die een sterke geur hebben zet een bakje gemalen koffie in de koelkast, de koffie zal de geur neutraliseren.

-       Als je merkt dat er water onderin je koelkast verzamelt, zoek dan even naar het lek gaatje bij de achterwand en prik die door met een prikker of ijzerdraadje dan kan vocht weer weglekken door het gaatje en krijg je geen water meer onderin de koelkast.

 

 


 

 

Zijn jullie door al die service niet extra duur?

Peter: Nee helemaal niet, wij hebben een breed assortiment en met onze prijzen kunnen we makkelijk concurreren met ALLE andere witgoed zaken en webshops, tevens hebben we  in  de maand Juni Spectaculaire aanbiedingen

 

Natuurlijk kun je bij Engelen Witgoed ook gewoon even binnenlopen bij de winkel aan de Zeelsterstraat!

  

Engelen Witgoed

Zeelsterstraat 145 Eindhoven

www.engelenwitgoed.nl

 

 

 

 

 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!