Algemeen

EindjeBox! Voor Eindhoven, door Eindhoven

EindjeBox is het lokale steunpakket boordevol producten van restaurants, speciaalzaken en entertainment locaties uit Eindhoven. Denk aan bijvoorbeeld de ambachtelijke kaas van Jokkmokk, zoete kunst van de Pastry Club  of bioscoopkaarten van Lab-1. 

Kortom een Box die je meeneemt langs échte Eindhovense bedrijven!

Het initiatief van de box komt van Demi Versfeld en Mathijs Verspaget. Door COVID-19 zijn veel bedrijven uit de horeca- en entertainmentbranche getroffen. Deze bedrijven kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Een box vol eerlijke, lokale producten. Een stukje Brabantse gemoedelijkheid in een kei volledig pakket. 

Dat is EindjeBox.

Met dit initiatief willen Demi en Mathijs deze mooie branche in het zonnetje zetten. Verbinding is hierbij het toverwoord. Zo willen ze niet alleen getroffen bedrijven steunen; ook willen ze samenwerken met sociale instanties om de boxen te vullen. Zo kan echt iedereen zijn of haar steentje bijdragen. Daarnaast zetten ze in op duurzaamheid, door boxen van recyclebaar materiaal te gebruiken.

EindjeBox focust zich voor nu op zakelijke afnemers. Dus wil jij jouw werknemers een uniek kerstcadeau of een speciaal relatiegeschenk geven, zoek dan niet verder!

www.eindjebox.nl

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!