Algemeen

Eindhovense jeugd strijdt tegen Ballieman in de bioscoop!

In oktober 2018 is Dynamo Jeugdwerk zich actief gaan richten op de gaming wereld. Ondertussen heeft dat al tot verschillende evenementen geleid, met aankomende 15 juli als nieuw hoogtepunt.

LevelUp040 is de afgelopen maanden ook tijdens de crisis verder ontwikkeld. Juist op het moment dat iedereen grotendeels thuis moest blijven en evenementen niet doorgingen hebben de initiatiefnemers doorgepakt door de eerste Eindhovense #BeattheJeugdwerker-challenge ooit te organiseren. Na vele spannende online wedstrijden, namen de winnaars het in de finale op tegen Aliriza Aygun, eSporter van PSV. Omdat de competitie volledig online plaatsvond waren de geldende beperkingen verder niet van invloed.

 

Dit succesvolle evenement smaakte naar meer en met de versoepeling van de corona-maatregelen is het voor het eerst ook weer mogelijk een echt fysiek evenement te organiseren. In samenwerking met Vue Cinema en NWTV.nl wordt daarom op 15 juli één bioscoopzaal van Vue Cinema in Eindhoven voor even een echte gameroom. Bezoekers maken kans om een potje FIFA te spelen tegen Ballieman. Achteraf is er de mogelijkheid om (op gepaste afstand) op de foto te gaan. Tevens zijn er voor de beste spelers een aantal toffe prijzen geregeld!

 

Voor het zover is, zullen de komende weken verschillende spelers Ballieman al online uitdagen. Deze wedstrijden zijn live te volgen via de verschillende kanalen van LevelUp040. Wekelijks op woensdag vinden de wedstrijden plaats van 15.30 uur tot en met 16.30 uur. Ook na de wedstrijd op 15 juli zal LevelUp040 verder gaan met evenementen. Via onze sociale media delen we daar op een later moment meer informatie over.

 

FIFA Masters #BeatBallieman

Woensdag 15 juli

Vue Eindhoven, Nieuwe Emmasingel 20

Tickets € 10,00 (exclusief servicekosten)

Link: https://eventix.shop/829q9bxv


Uw reactie




AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!