Algemeen

Eindhovens leukste wandelroutes!

Deze gezellige en trendy stad heeft vanwege de vele leuke buurtjes, trendy restaurants, kleurrijke street art en interessante musea genoeg in huis voor een gevarieerd dagje weg en hoe je het meest van een stad ziet is wandelend! Op elk hoekje in eindhoven is wel iets te doen of te zien, vooral op deze volgende locaties. 

 

Strijp-s

Langzamerhand werd het bedrijventerrein hier omgegooid tot de perfecte plek voor de creatieve sector. Zo vestigde zich er ateliers, horeca en mensen uit de kunstsector. Ook is Strijp-S een populaire locatie voor evenementen. Hier valt van alles te zien, en zul je je ogen uitkijken naar prachtige gebouwen. 

 

Eindhoven Centrum

Je komt langs verschillende bezienswaardigheden en ontdekt de gezelligheid van de talloze terrasjes en winkelstraten. Elke dinsdag is er in het centrum ook de Grote Markt, wat ontzettend leuk is om even overheen te lopen, vooral een aanrader.

 

Stadswandelpark

Het Stadswandelpark is een park  ten zuiden van het centrum van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum.In het Stadswandelpark in Eindhoven kunt u uitstekend terecht voor een lekkere wandeling. Het is een boeiend park, niet alleen door de afwisselende natuur, maar ook vanwege de beeldentuin en de gazons met uitzicht op water.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!