Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Uitzendbureau - BeterBaan

BeterBaan is voor de 8e keer uitgeroepen tot Eindhovens Beste uitzendbureau. Door hun unieke aanpak en oog voor talent vinden zij voor iedere werkzoekende wel een functie!

Zij werken met veel verschillende werkgevers en een uiteenlopend aanbod van functies. Daardoor zijn juist zij in staat om die kandidaten te plaatsen die minder makkelijk te bemiddelen zijn. Samen met jou gaan ze kijken naar jouw voorkeuren en kwaliteiten om een passende baan te vinden.

Iedereen is welkom

Het enthousiaste team van BeterBaan zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt! Leeftijd, achtergrond of verleden spelen niet mee voor de intercedenten van BeterBaan. Vooral als je het wat lastiger vindt om zelfstandig of bij een ander uitzendbureau een passende functie te vinden kun je hier rekenen op een menselijke en transparante aanpak. Deze aanpak is niet alleen voor werkzoekenden succesvol maar ook voor de bedrijven die sneller een lege plek opgevuld hebben.

Passend bij jou

BeterBaan heeft mogelijkheden binnen verschillende vakgebieden, denk aan: productie, techniek, bouw, verkoop en zorg. HBO-geschoold, ongeschoold en alles daartussenin is welkom bij BeterBaan. Loop binnen (ook zonder afspraak) om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen bij het vinden van een baan. Gewoon een persoonlijk en vriendelijk gesprek, zodat de intercedent weet wat jij leuk vindt en wat ze mogelijk voor je kan betekenen.

 

BETERBAAN

Keizersgracht 8 | Eindhoven

BeterBaan is ook te vinden in Helmond, 's-Hertogenbosch en Tilburg

T 088 179 9999

www.beterbaan.nl

Door


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!