Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Uitvaartverzorging - Van der Stappen Uitvaartverzorging

Een laatste troost, voor als je er niet meer bent 

Wat laat jij aan jouw dierbaren achter als je er niet meer bent? Een vraag waar je waarschijnlijk niet vaak bij stilstaat. Misschien omdat het te confronterend, beangstigend of emotioneel is? Of omdat je er simpelweg nog niet mee bezig bent? Toch is het wel een belangrijke vraag. Want misschien wil je naast materiele zaken ook iets anders achterlaten. Iets waarin liefde en herinneringen voortleven. Voor de mensen die het dichtst bij je staan: je geliefde, je ouders, je kinderen. Zodat zij niet met vragen achterblijven.  

Een boekje vol van jou voor als je er niet meer bent  

Als je weet wat je wilt delen, waar schrijf je dit dan op? Het boekje ‘Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou’ van Van der Stappen Uitvaartverzorging geeft je de mogelijkheid om op jouw leven terug te blikken en jouw verhaal vorm te geven. Deel dierbare herinneringen, geef een woord van advies, laat je beste grap achter en andere momenten die jou definiëren. 

Door alle momenten in jouw leven te delen kun je ze levend houden. Geef jouw gedachten en herinneringen meer betekenis voor jouw dierbaren en schrijf jouw verhaal. Het kan jouw dierbaren troost bieden voor als jij er niet mee bent.   

Leg jouw wensen vast   

Naast jouw verhaal heb je de mogelijkheid jouw wensen rondom jouw afscheid op te schrijven. Het afscheid is tenslotte de laatste levendige herinnering voor jouw dierbaren. Weten zij hoe jij zou willen dat je wordt herinnerd tijdens jouw uitvaart? Wellicht is het lastig om hier over na te denken, wanneer een overlijden voor je gevoel nog ver weg is. Maar mocht er onverhoopt eerder dan verwacht iets gebeuren, is het toch fijn dat je het goed hebt geregeld voor je naasten. Het biedt hen houvast en een leidraad om een mooi en passend afscheid te regelen. Zij hoeven zich niet af te vragen of het afscheid wel geregeld is zoals je dat zelf gewild zou hebben. Want net als ieder mens, is ook ieders laatste wens uniek.   

Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten weet Van der Stappen Uitvaartverzorging hoe belangrijk het is jouw verhaal te vertellen. Dit vormt namelijk de inspiratiebron voor een onvergetelijk afscheid. Daarom is het boekje ‘Voor als ik er later niet meer ben, van mij voor jou’ van Van der Stappen Uitvaartverzorging en mooie manier om niet te vergeten. Jouw herinneringen, ervaringen en wensen komen samen en vertellen jouw verhaal.  

Dit is een boekje vol van jou. 
Dit is mijn laatste wens – voor als ik er later niet meer ben. 
Van mij voor jou. 

Van der Stappen Uitvaartverzorging

Spaarpot Oost 2 |Geldrop

www.vdstappen.nl

040 286 1383

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!