Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Thaise Restaurant - Sala Thai

In deze tijden is Sala Thai net zoals velen genoodzaakt om hun concept aan te passen. Minder tafels, minder gasten en ze sluiten voortaan ook hun deuren op dinsdagen en woensdagen. Echter, zien zij hier zeker ook de positieve kant van in!

 

Minder gasten staat namelijk voor meer persoonlijke aandacht. Goede service en kwaliteit staat al meer dan dertig jaar lang voorop bij Sala Thai. De recente veranderingen geven hun de kans om een nog exclusievere service te bieden. Chefkok Sutee staat dan ook niet stil en is nog vaker in de keuken te vinden. Hier bereidt hij authentieke Thaise gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een speciaalmenu en maak kennis met verschillende smaken uit Thailand.

 

Met de geweldige service en de beste producten om puur Thais te koken, trekt Sala Thai de aandacht van lokale gasten, maar ook gasten van ver daarbuiten. Daarom verdienen ze zeker de plek voor Eindhovens BESTE Thaise Restaurant!

 

Staringstraat 31 | Eindhoven

T. 040 243 4101

 

De take away van Sala Thai ‘Thais voor Thuis’ op de Hoogstraat 105 blijft wel 7 dagen per week open van 16:00 uur tot 21:00 uur. Tel. 040 243 1619 of ga naar de website: www.restaurantsalathai.nl

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!