Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Tattooshop - Danny’s Tattoo Place

Danny’s Tattoo Place is al jaren een begrip in de tattoo wereld. Danny kan samen met zijn team alle tattoo stijlen aanbieden omdat de tatoeëerders allemaal veel ervaring hebben in verschillende gebieden en stijlen. Er wordt professioneel gewerkt in een huiselijke sfeer, ook creatief gezien heeft Danny’s Tattoo Place veel te bieden. Ze maken voor iedereen een uniek ontwerp dat past bij de persoon die getatoeëerd wordt. Daarom is Danny’s Tattoo Place al voor de 5de keer uitgeroepen tot Eindhovens BESTE tattooshop.

Geduld

Zoals elke ondernemer heeft ook Danny geleden onder de corona crisis. Hij moest dicht tijdens de lockdown en kon daardoor zijn passie niet uitoefenen. Dat zijn klanten allemaal met veel geduld hebben gewacht waardeert hij enorm, en ervaart hij als iets positiefs in deze crisis.  Danny: “Sommige mensen hebben uiteindelijk een jaar moeten wachten op hun tattoo door de lockdown. Maar iedereen was geduldig en niemand is ergens anders heen gegaan. Daar heb ik echt respect voor”. 

Hairline pigmentatie

Naast artistieke tattoos kun je bij Danny ook terecht voor hairline pigmentatie. Een techniek waarbij stoppels op het hoofd getatoeëerd worden om een geschoren look te creëren. Voor mensen die moeten omgaan met kaalheid is dit een mooie oplossing, die de illusie wekt van haar.

Natuurlijk wordt er volgens de regels van het RIVM gewerkt, hou er wel rekening mee dat walk-in zaterdag voorlopig niet doorgaat. Alles verloopt op afspraak. 

 

Danny’s Tattoo Place

Leenderweg 315 | Eindhoven

T 06 4139 7679

www.dannystattooplace.nl

 

Sinds kort kun je ook bij Danny’s Tattoo Place terecht om je wenkbrauwen door een vrouwelijke collega te laten tatoeëren.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!