Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Sportschool - David Lloyd Clubs

Bij David Lloyd Eindhoven hebben we alle faciliteiten die jij en je familie maar kunnen wensen, allemaal onder één dak! Geniet van ons prachtig zwembad, speel een partijtje tennis , ontspan in de spa en laat je kinderen zich uitleven in onze opwindende Kids Club. Gelegen aan de rand van Eindhoven, zijn we super makkelijk te vinden. Dus maak David Lloyd Eindhoven je nieuwe thuis weg van huis.

Leden zijn altijd verbaasd over hoeveel we te bieden hebben bij David Lloyd Eindhoven. Met een prachtig binnenzwembad, moderne workoutfaciliteiten, meerdere racketbanen, meerdere studio’s en tal van kids activiteiten, is er iets voor het hele gezin om van te genieten. Praat wat bij met vrienden in onze relaxte Breakpoint cafebar, neem een drankje op ons buitenterras of verwen jezelf in onze luxueuze spa.

Kickstart

De ruime fitnessruimte van David Lloyd Eindhoven is met zijn open indeling en speciale fitnesszones ontworpen om je te helpen effectiever te fitnessen. Onze gekwalificeerde trainers zorgen ervoor dat iedere nieuw lid een kickstart afspraak krijgt. Tijdens deze kickstart afspraken leggen we je zorgvuldig uit hoe jij het beste jouw doelen kunt bereiken. We laten je zien hoe de apparatuur werkt en we maken een trainingsprogramma voor je. 

Groepslessen

Groepslessen zijn een geweldige manier om gemotiveerd te blijven en jezelf uit te dagen. Daarom bieden we hier bij David Lloyd Eindhoven een gevarieerd aanbod van meer dan 90 wekelijkse lessen aan. Kies uit holistische sessies zoals yoga en Pilates, Zumba, Spinning en populaire Les Mills workouts. Of reserveer een workout buiten met onze nieuwe Battlebox bootcamp zone.

Racket faciliteiten

Met zeven binnen- en 10 buitenbanen kan je het hele jaar door tennissen, je service oefenen of genieten van een leuk spelletje met het gezin. Probeer iets nieuws op onze squash- en badmintonvelden. Ook kan je deelnemen aan een van onze evenementen om in contact te komen met andere leden.

Kinderfaciliteiten

Met zwemmen, tennis en judo onder deskundige begeleiding, plus tal van spannende DL Kids sport lessen zoals yoga en zenkunfu en een ruime crèche, is David Lloyd Eindhoven de ideale club voor jou en je kinderen. 

Kom langs

Kom een kijkje nemen bij David Lloyd Eindhoven. Er is altijd een collega aanwezig die je een rondleiding en alle benodigde informatie kan geven. Maak een afspraak via eindhoven@davidlloyd.nl of bel 040 – 2538125

Peter Zuidlaan 30 | Veldhoven 

www.davidlloyd.nl/eindhoven


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!