Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE (Sport)podotherapeut - 3D Voetcentrum Nederland

In 2002 is Jaap den Doop gestart met 3D Voetcentrum Nederland – (Sport) Podotherapie Eindhoven. In de podotherapeutische praktijken werkt een team van ervaren en gediplomeerde (sport)podotherapeuten die minimaal de 4-jarige HBO-opleiding podotherapie gevolgd hebben aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 3D Voetcentrum Nederland voor het VIERDE jaar op rij is uitgeroepen tot beste podotherapie van Eindhoven! 

Na een uitgebreide intake en dito onderzoek naar niet alleen de primaire klachten maar tevens inzake de rest van het gestel zal duidelijk worden wat er allemaal mogelijk kan zijn door het inzetten van podotherapie. 

 

De (voet)klachten die een podotherapeut behandelt kunnen uiteenlopen van het kind dat minder goed mee kan komen tijdens de gym, de (actieve) sporter die optimaal wil blijven presteren dan wel de oudere die graag een uur klachtenvrij wil kunnen wandelen. Het betreft hier ook klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voeten zoals enkel-, knie-, heup- en/of rugklachten en overbelasting als gevolg van staan en lopen. 

Door gebruik te maken van de nieuwste 3-dimensionale scanapparatuur wordt er bij 3D-VCN naar gestreefd om de in orthopedische steunzolen gebruikte voetvorm te relateren aan de podotherapeutische corrigerende elementen. Hierbij blijven de functionaliteit en een laag tolerantieniveau van de podotherapeutische zolen gewaarborgd voor het gebruik in confectieschoeisel. 

 

Alle podotherapeutische (sport)zolen worden in de eigen 3D-VCN werkplaats te Eindhoven vervaardigd zodat we altijd onze kwaliteit en service kunnen garanderen. 

Naast dat er bij 3D-VCN gekeken wordt naar de meest optimale (sport)zolen qua materiaal en vorm tijdens de specifieke voetbelasting bij het daarbij gebruikte schoeisel is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om deze therapie in custom made slippers, sandalen of huisschoenen toe te passen. 

 

Indien men aanvullend verzekerd is ontvangt men zonder verwijzing veelal een grotendeelse of zelfs volledige vergoeding van de zorgverzekeraar zonder aftrek van het eigen risico. 

De locaties in Eindhoven zijn tezamen zes dagen per week geopend, dus ook op zaterdag ben je van harte welkom bij Jaap den Doop, Jeroen Koch of Kris Seuren na het maken van een afspraak. 

 

Voor meer informatie ga eens naar 3d-vcn.nl of maak telefonisch een afspraak via 040 290 3036.

 

Locaties 3D Voetcentrum Nederland regio Eindhoven

 

(Sport) Podotherapie Eindhoven    

GHC Airborne

Airbornelaan 140

5632 JG  Eindhoven

 

Podotherapie Vredesplein

GHC Vredesplein

van Speijkstraat 50

5612 GE  Eindhoven

 

Podotherapie Stratum

Gladiolusstraat 20

5644 ND  Eindhoven

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!