Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Speelgoedwinkel - De Gestelse Bazar

Eindhovens BESTE Speelgoedwinkel De Gestelse Bazar is al meer dan 90 jaar een begrip in Eindhoven en verre omgeving. 

Bij hun kun je dus al bijna 100 jaar terecht voor alle bekende en minder bekende merken van het leukste speelgoed.

Zoals Little Dutch, Haba, Janod en Sylvanian family, dit jaar is de collectie nog verder uitgebreid met hele leuke merken zoals o.a. Djeco, en rugzakken en drinkflessen van het merk Trixie. Daarnaast vind je bij De Gestelse Bazar ook meer dan 3000 gezelschapsspellen en puzzels voor jong en oud, waaronder een speciale grote sortering van de Black Stories kaartspellen. Heerlijk om met de kleintjes rond te kijken tussen al het moois en te zien wat er op het verlanglijstje gaat komen dit jaar! 

Met hun grote aanbod vind je altijd het perfecte cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Het fijne is dat alles netjes voor u wordt ingepakt.Kom naar de grote winkel en laat je verrassen door al het prachtige speelgoed om je heen of bestel op de webshop, hier vind je een klein gedeelte van het grote assortiment.

Ideaal als je niet wil slepen met alle cadeaus voor de aankomende feestdagen, of als je geen tijd hebt, bestel simpel vanaf de bank, en als je voor 14:00 besteld, wordt het nog dezelfde dag verstuurd! Ook kunnen bedrijven scholen en instellingen hier goed terecht voor de uitgebreide keuze met een leuke korting. Vraag naar de voorwaarden. 

De Gestelse Bazar 

Hoogstraat 198 | Eindhoven 

www.gestelsebazar.nl

 

Door


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!