Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Social Media Marketeers - Digital Agency Jaxx

Voor de derde keer op rij is JaxX uitgeroepen tot BESTE Online Marketing Bureau. Na een eigen nieuwe branding als Digital Agency JaxX streven zij ernaar om voor jouw merk een online statement te maken. Het team bestaat uit diverse specialisten zoals Branding Marketeers, SEO/ SEA specialisten en developers voor web-en app. JaxX helpt jou graag een weg te vinden in de online JUNGLE! 

We leven in het digitale tijdperk en daar hoort een nieuwe manier van communiceren bij. Met een scherpe blik voor groei, is er niks wat de medewerkers van JaxX afschrikt. Online gaan is makkelijk, online slagen is pas echt een uitdaging. Consumenten verwachten niet langer dat merken zich beperken tot reclame, maar dat je bewijst wat je beweert. Je moet tegenwoordig vechten voor een plek in de online wereld!

Met de full-digital-package zorgt JaxX ervoor dat er het beste uit jouw bedrijf wordt gehaald aan de hand van de ‘GRRROW’. Door ijzersterke branding te realiseren laat JaxX een krachtige indruk achter op het internet. Bij JaxX weten ze wat er nodig is om relevant te blijven. Aan de hand van goed geformuleerde strategieën en aansluitende marketingmiddelen zullen zij voor elk probleem een oplossing vinden. Minder praatjes, meer resultaten.

Van een Brand Identity plan tot een ware merkpositionering met bijpassende marketingmiddelen. Achter elk merk schuilt een identiteit en JaxX kan jou helpen om jouw identiteit naar buiten te brengen. De diensten en services zijn gebaseerd op een strategische aanpak. De basis van elk goed plan is voorzien van een duidelijk doel met de nadruk op merkbeleving. Digital Agency JaxX zal je bij elke stap in dit groeiproces ondersteunen. Met veel goede moed en passie gaan zij voor klanten aan de slag. 

Voor alle Social Media marketing campagnes moet je bij de Digital Agency van Eindhoven zijn. Ben je klaar om van jouw merk een succes te maken? Wij wel! Neem gerust contact met ons op. 

Stratumsedijk 39 A |Eindhoven

T. 040 303 5858

www.digitalagencyjaxx.com 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!