Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Slijterij - Het Borreluur

Het Borreluur was altijd al de gezelligste slijterij van Eindhoven, maar nu ook Eindhovens BESTE slijterij. Met een ongekend groot aanbod van speciaalbieren, zal elke bierliefhebber hier kunnen slagen voor een lekker speciaalbiertje. Het assortiment wisselt wekelijks met nieuwe bieren en eenmalige uitgaves van kleine brouwerijen. Natuurlijk kun je hier alle klassiekers halen, zoals witbieren, kriekbieren en heerlijke dubbels en tripels.

 

Een feestje of zin in een gezellig weekend? Het Borreluur heeft alle bekende en ook minder bekende sterke dranken op voorraad. Mochten zij jouw favoriete drankje niet in het schap hebben liggen, zullen zij altijd proberen het te bestellen voor je, en toe voegen aan hun vaste aanbod. Natuurlijk zijn er gezellige en grappige feestdrankjes en mini’s om de partysfeer nog beter op gang te brengen.

 

Heeft iemand anders iets te vieren dan kun je bij Het Borreluur de leukste kadootjes halen. Mooi ingepakte kadopakketten, verschillende soorten wijn in alle prijsklassen en prachtige bier- en likeurglazen van veel merken.

 

Naast een uitgebreid en speciaal geselecteerd wijnaanbod met de meest uiteenlopende wijnen van alle windstreken kun je ook kiezen uit de lekkerste bubbels. Probeer ook eens de huiswijn. Ze hebben zowel een rode, witte en lekker rosé wijn.

 

Proosten doe je met het Borreluur!

 

Het Borreluur

Hurksestraat 44 | Eindhoven

T 040 252 5856

www.hetborreluur.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!