Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Opticien - Oogwereld Eindhoven

De uitverkiezing van Oogwereld Eindhoven tot Beste Opticien van Eindhoven komt niet uit de lucht vallen. Ze staan namelijk al jaren bekend om hun uitmuntende service en persoonlijke aandacht. Ook heb je bij hen volop keuze uit een up to date trendy collectie brillen met merken als Chanel, Lindberg, Mykita, Theo en Tom Ford.

 

Oogwereld Eindhoven is het adres waar je terecht kunt voor exclusieve oogmode en hoogwaardige oogzorg. Het team specialisten onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en werkt met de nieuwste apparatuur waarmee de gezondheid van de ogen en het zicht van jong en oud kunnen worden onderzocht. Een optometrist is aanwezig voor het verrichten van specialistische onderzoeken naar bijvoorbeeld glaucoom, diabetes, staar of macula degeneratie.

 

Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl kan Oogwereld Eindhoven een brillenglas op maat maken, zodat je gegarandeerd bent van comfortabel en optimaal zicht op iedere afstand.

Maak eens een afspraak met hen om te bekijken of een multimedia-, lees-, verkeers-, sport- of outdoorbril ook iets voor jou kan zijn.

 

Liever contactlenzen? Bij Oogwereld Eindhoven heb je de keuze uit verschillende soorten lenzen zoals vormvaste, zachte, dag-, nacht- of multifocale lenzen. Ze adviseren je graag welk type lens voor jou het meest geschikt is.

 

Oogwereld Eindhoven volgt de door het RIVM voorgeschreven Corona maatregelen strikt op. De winkel is zo ingericht dat je op een veilige wijze van hun diensten gebruik kunt maken. Maak voordat je wilt langskomen wel eerst een afspraak met hen!

 

Oogwereld Eindhoven

Kleine Berg 29 | Eindhoven

T. 040 246 6946

www.oogwereld.nl

 

 Foto: Frans Claassen


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!