Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Kindercoach - Coachpraktijk Fleurig

Coachpraktijk Fleurig biedt coachtrajecten voor kinderen vanaf 4 jaar in Eindhoven en omgeving. Samen met het kind zoekt kindercoach Priscilla naar een manier die helpend is om gevoelens onder woorden te kunnen brengen en te kunnen uiten. 

Als kindercoach kijkt ze naar de individuele talenten van het kind en maakt de vertaalslag vanuit de belevingswereld om oplossingsgericht aan de slag te gaan. Door middel van creatieve werkvormen, tekenen, beweging en spel coacht Priscilla het kind tijdens dit proces. Steeds in afstemming met wat voor het kind prettig voelt en wat bij het kind past. Begin 2020 opende Priscilla haar coachpraktijk in Eindhoven en inmiddels heeft zij een tweede praktijk geopend in Son & Breugel, ook coacht zij in overleg bij het kind thuis. Werken met kinderen is haar passie. De puurheid en het enthousiasme van kinderen maken voor Priscilla haar werk als kindercoach prachtig. 

Wanneer je je als ouders zorgen maakt om je kind, kunnen er allerlei hulpvragen spelen. Als kinderen hulp kunnen gebruiken bij emotieregulatie, het vergroten van het zelfvertrouwen en ontwikkelen van een positief zelfbeeld, of problemen ervaren op school, biedt een coachtraject veel ondersteuning. Ook wanneer een kind steun en een luisterend oor kan gebruiken wanneer ouders in scheiding liggen of zijn plek zoekt binnen een samengesteld gezin, kun je bij Priscilla terecht. 

Kindercoaching helpt bij vele hulpvragen binnen de sociaal-emotionele ontwikkeling. Ieder kind is anders en iedere hulpvraag is persoonlijk; dit maakt kindercoaching maatwerk. Na het intakegesprek met de ouders start het coachtraject met het kind. Na iedere sessie ontvangen de ouders een uitgebreid verslag waarin zij een beeld krijgen van de werkvormen en tips en adviezen ontvangen voor thuis. Zo blijven ouders betrokken. Coachpraktijk Fleurig biedt een veilige, fijne plek waar kinderen en ouders zich gehoord en gezien voelen! Met trots “Eindhovens beste kindercoach”!

 Coachpraktijk Fleurig| Eindhoven | Son & Breugel

www.coachpraktijkfleurig.nl   

T: 06- 36 198 538 | Instagram & FB: @coachpraktijk_fleurig

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!