Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE juwelier - Pinar Gold

Pinar Gold is natuurlijk de beste juwelier van Eindhoven. Ze hebben de mooiste en nieuwste collecties sieraden. Goud of zilver, zij hebben voor iedereen een sieraad naar wens. En als je iets geheel unieks wilt, maken zij in het atelier een sieraad speciaal voor jou of jouw geliefde. Ze hebben alle mogelijkheden om iets te maken wat precies past bij jou!

Omdat zij een eigen atelier hebben kunnen zij ook sieraden, repareren, schoonmaken of van maat veranderen. Net zoals zij ook onderhoud plegen aan horloges en batterijen vervangen. Je kan het vaak dezelfde dag nog ophalen, anders vaak binnen een dag. Alles gebeurt bij Pinar Gold zelf.

Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten? Een sieraad dat nergens anders te verkrijgen is? In ons atelier kunnen we maatwerk voor u realiseren. Kom langs in de winkel om uw wensen te bespreken. We maken eerst een ontwerp en laten u diverse mogelijkheden zien.

Laatst heeft het team van Pinar Gold een prachtige gouden speen weten te realiseren voor een klant. Ontzettend speciaal en uniek gemaakt helemaal naar wens.

Natuurlijk hebben zij ook een groot aanbod van horloges van de beste merken. Zowel voor mannen als vrouwen hebben zij een collectie van trendy merk horloges maar ook klassieke horloges die tijdloos zijn. 

Heb je verliefde plannen? Pinar Gold heeft één van de grootste collecties verlovings- en trouwringen. Verras je geliefde met een prachtige verlovingsring (die altijd op maat gemaakt kan worden). En leg daarna je liefde vast met een trouwring die in de winkel uitgezocht kan worden. Pinar Gold kent alleen korte bestel tijden dus je hoeft geen maanden te wachten op jullie ringen.

En om te zorgen dat nog meer mensen kunnen profiteren van hun service en de mooiste sieraden hebben zij vorig jaar een winkel geopend in het centrum van Eindhoven!

Dit jaar bestaat Pinar Gold 20 jaar!

Tot snel bij Pinar Gold.

 

Rechtestraat 9 Eindhoven

www.pinargold.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!