Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Juwelier - Pinar Gold

Alweer een jaar geleden is Pinar Gold verhuist naar de nieuwe locatie. Een luxe en elegante zaak met nu nog meer ruimte voor hun uitgebreide collectie en hun professionele team.

En niet alleen hun eigen collectie zilver en goud is uitgebreid, ook hun aanbod designmerken is ongekend in Eindhoven. Naast de klassieke sieraden hebben zij een collectie designer horloges en sieraden voor iedereen wat wils.

 

Ze staan bekend om hun uitstekende service en persoonlijke aandacht. Ze zorgen dat iedereen naar buiten gaat met precies het juiste sieraad. En ook voor alle reparaties en onderhoud kun je bij Pinar Gold terecht. Ze zorgen met grote voorzichtigheid voor je sieraad en vaak kan je horloge of sieraad ter plekke gemaakt worden omdat ze een eigen atelier hebben. Omdat ze hierdoor geen tussenpartij nodig hebben kunnen zelfs trouwringen al na 2 weken geleverd worden.

 

Een groot deel van de collectie kun je nu ook op de webshop vinden zodat je thuis rustig kan zoeken naar dat prachtige design horloge of het perfecte sieraad. Je hebt het de volgende dag nog in huis! Ideaal als je nog een last minute geschenk nodig hebt. Als je iets wil kiezen uit de goud collectie kom dan even naar de winkel voor persoonlijk advies.

 

Met zo’n goede reputatie is het natuurlijk niet verwonderlijk dat er een groots jubileum aan zit te komen voor Pinar Gold. Al twintig jaar zijn ze een begrip in Eindhoven en één van de topwinkels in het WoensXL (Winkelcentrum Woensel). 

 

Geen enkele juwelier biedt dezelfde service en heeft zo’n ruime keuze als Pinar Gold. En niet alleen in goud en zilver, ze hebben ook een hele grote collectie diamanten. Als je een geliefde wil verrassen met een mooi sieraad of een speciaal geschenk voor de feestdagen moet je dus zeker langs Pinar Gold. 

 

Ze kopen goud in als je iets anders wil kopen of als je gewoon geld nodig hebt.

 

Pinar Gold

Winkelcentrum Woensel 277 Eindhoven

www.pinargold.nl

 

Foto’s: Frans Claassen


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!