Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Golfbaan: Golf de Gulbergen

De golfbaan bestaat uit drie lussen: de Sprookjesbaan en Libellenbaan - die samen de 18 holes baan vormen - en de Old Course. Door de verschillende banen kan iedereen zijn eigen plek vinden bij Golf de Gulbergen. De aangelegde berg zorgt ervoor dat je niet alleen geniet van de golfsport, maar ook van een prachtig uitzicht. De ‘Bergh’ maakt het golfen ook extra interessant door het hoogteverschil.

Of je nou een beginner bent of op zoek bent naar een nieuwe golfvereniging, er zijn verschillende mogelijkheden voor proeflidmaatschappen. Dit zijn lidmaatschappen waarbij je tegen een aantrekkelijk tarief de vereniging kunt leren kennen. Hiermee kun je op het voor jouw gewenst moment genieten van de golfbaan. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om op greenfee-basis bij Golf de Gulbergen te golfen en is er een verlichte driving range aanwezig waar tot in de avond geoefend kan worden. 

Op locatie vind je ook het restaurant de Hooghe Bergh. Vanuit dit sfeervol ingerichte restaurant heb je een panoramazicht op de golfers en op de ‘Bergh’. Het restaurant verwelkomt echter niet alleen golfers, maar ook graag niet-golfers. Met de seizoensgerechten en lekkere wijnen is het optimaal genieten.

Voor iedereen die de golfsport een keer wil uitproberen heeft Golf de Gulbergen gratis kennismakingslessen. Hierbij krijg je een uitgebreide uitleg van een golfpro en krijg je de kans om te oefenen. Het enige wat je nodig hebt zijn stevige schoenen en enthousiasme!

Naast golfen, en lekker eten en drinken kun je bij Golf de Gulbergen ook gebruik maken van een mooie vergader faciliteit met prachtig uitzicht.

Wanneer mogen wij jou verwelkomen ? 

 

Golf de Gulbergen

Heiderschoor 26 | Mierlo

T 0492 592 455

www.golfdegulbergen.nl 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!