Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Glasbedrijf - Glashandel VERBO

VERBO is synoniem voor service in glas. Letterlijk dag en nacht staat het team van VERBO klaar voor particulieren en bedrijven om de ellende van glasschade zo snel mogelijk te verhelpen. VERBO vierde dit jaar zijn 50-jarig bestaan en de huidige eigenaar Johan van Alem is zelf al sinds 1982 in het bedrijf werkzaam.

Glasschade gaat vaak gepaard met ongemak, andere schade of zelfs fysiek leed. Dat vraagt om een speciale benadering. Klanten zijn geschrokken, verdrietig omdat er iets gestolen is, of ze hebben pijn. In alle gevallen vraagt dat om inlevingsvermogen daar staan de vakmannen van VERBO dan ook voor!

 

Met zo’n beetje alle woningbouwverenigingen in de regio Eindhoven heeft VERBO een contract. Daar doen ze voor wat het glas betreft voor ruim 55.000 woningen het onderhoud. Daarmee is ook direct de aangewezen partij voor renovatieprojecten. Mooie, constante inkomsten die de continuïteit van het bedrijf waarborgen. Bij zulke aantallen woningen, sneuvelt elke dag wel ergens een ruit.

 

24 UURSSERVICE: 24 uur per dag, zeven dagen in de week, verleent VERBO services aan haar klanten. Geen ingewikkelde formule, maar een eenvoudige zekerheid van maximale bereikbaarheid, 365 dagen per jaar!

Bel naar 040 245 5655 en u wordt persoonlijk te woord gestaan. Kapotte ruiten in woningen of bedrijfspanden worden dezelfde dag nog gerepareerd of vervangen. Dat is pas service!

 

Glashandel VERBO B.V. voert haar werkzaamheden voornamelijk uit in Eindhoven en omstreken, maar ook elders in Nederland kunt u de bedrijfswagens met het bekende blauw/zwarte logo tegenkomen.

 

Hooge Zijde 24

5626 DC Eindhoven

040 245 5655

www.glashandelverbo.nlFoto’s: Frans Claassen


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!