Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Fietsenhuis - VMG Fietshuis Eindhoven

Al jaren is VMG een expert in alle soorten fietsen. Ondertussen zijn zij ook dé specialist op het gebied van e-bikes en e-scooters. Met meer dan 10 jaar ervaring weten zij precies welke fiets past bij de wensen en behoeftes van elke klant. Het Verdaat team staat klaar om te adviseren in Eindhoven en Veldhoven. Daarnaast zijn zij dealer van VMG fietsen, Kalkhoff, Koga, Sparta, Batavus, Qwic, Haibike en Lapierre.

Omafiets, mountainbike of een e-bike je kan voor alles terecht bij VMG. Ben je op zoek naar een degelijke tweedehandse fiets, ook daar heb je ontzettend veel keuze in bij VMG.  Fietsen is één van de meest duurzame manieren van reizen en natuurlijk één van de leukste recreatieve activiteiten. Met de juiste tweewieler kun je het meeste halen uit je reiservaring.

Naast fietsen is het rijden van een e-scooter een comfortabele manier om van A naar B te reizen die bijna dezelfde duurzaamheid biedt als fietsen maar ook extra gemak geeft op lange afstanden. De grote collectie e-scooters van VMG heeft voor ieder wat wils 

Naast alle bekende kwalitatieve merken zoals Batavus, Loeki en Sparta heeft VMG zelf nu ook een eigen lijn. Verschillende modellen fietsen, e-bikes en e-scooters allen met hun eigen specifieke kenmerken passend bij verschillende behoeftes. VMG is toonaangevend in hun branche en staan bekend om hun kennis en vakkundigheid.

Een fiets aanschaffen is niet persé de enige optie om duurzaam te reizen. Vooral ook als je zakelijk gebruik wenst te maken van een fiets of e-bike kan het misschien wel efficiënter en financieel aantrekkelijker zijn om te leasen. Een volledig zakelijk leaseplan biedt comfort en zekerheid. En daarnaast heb je misschien recht op een subsidie.    

Kijk alvast op de website voor het gehele aanbod van fietsen en diensten.

www.vmgfietshuis.nl

VMG Fietshuis Eindhoven verhuist per 01-01-22 naar een ruimere locatie!

Het nieuwe adres: Pisanostraat 49 in Eindhoven  

 

VMG fietshuis Eindhoven

Bisschop Bekkerslaan 6 Eindhoven

T 040 255 8540

 

VMG fietshuis Veldhoven

Heemweg 2 Veldhoven

T 040 255 8540

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!