Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Evenementenorganisatie en Partyservice - Habets

Waar het tegenwoordig allemaal om draait en wat ons allemaal heeft geraakt op welke manier dan ook... het Coronavirus. We hebben er allemaal mee te maken en zullen daar ook op moeten anticiperen. ‘Het nieuwe nu’ wordt het ook genoemd.

Waar je voorheen bij ons terecht kon voor een (bedrijfs-)feest, jubileum, beurs(-stand), een bruiloft, of een andere gelegenheid, staat deze business nu helaas on-hold door alle getroffen maatregelen. De materialen stonden in het voorjaar te popelen in het magazijn om ingezet te worden. Door de enorme groei de afgelopen jaren waren we dit jaar tot in de puntjes voorbereid op een spectaculaire zomer. Noodgedwongen zijn we ‘Out of the box’ moeten gaan denken. De creativiteit die we in onze macht hebben om van elk feestje iets speciaals te maken, heeft ons in deze barre tijden niet in de steek gelaten!

Ontzorgen is ons motto, zo is het ook gelukt om andere branches te ontzorgen met onze materialen en diensten. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen we de transportsector goed van dienst zijn. Meubilair voor een feestelijke borrel functioneert nu als kantoor- en kantinemeubilair bij coronateststraten. De personeelsborrel wordt vervangen voor een feestelijke drive-thru en de multifunctionele inzet van ons personeel maakt het dat we er met zijn alle de schouders onder kunnen zetten om deze pandemie de kop in te drukken!

www.habets-event-support.nl

www.123feestverhuur.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!