Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Digital Agency - Bureau JaxX

Bureau JaxX is vol in groei! 2020 is een jaar vol met inspiratie, merk bewuste keuzes en verwelkoming van nieuwe klanten. 2021 stormen zij in als dé Digital Agency van Eindhoven! Vanaf 1 december wordt er gewerkt in het nieuwe pand aan de Stratumsedijk. Bij een nieuw pand hoort uiteraard een nieuwe branding met de full-digital-package aan marketingdiensten.

Dat full-digital-package geeft de vrijheid om een onderneming te laten groeien met het gebruik van het gehele digital marketinglandschap. Van Brand Identity Plan tot merkpositionering, design en digital-marketingmiddelen. Bureau JaxX heeft voor elke dienst een expert in huis: de juiste kennis op elk vakgebied.

‘Wij vinden het belangrijk om onze klanten beter te kennen dan een formele handdruk.’ 

Wat beweegt ze, wat is hun visie en de doelen die zij willen behalen? Met een persoonlijke aanpak en de juiste mate aan services ontdekt Bureau JaxX wat de strategie, waardes en merk- eigenschappen zijn. De digitale transformatie die een klant doormaakt is vaak een enorme stap en doorslaggevend voor de groei van een bedrijf of onderneming.

Klanten staan op nummer 1, echter is de branding van Bureau JaxX niet onbelangrijk. In 2020 zijn zij dan ook druk bezig geweest met het analyseren en ontwikkelen van een geheel nieuwe branding. Deze branding zal in kleine delen prijsgegeven worden in de aankomende maanden. In 2021 zal de rebranding in zijn geheel gepresenteerd worden en zal de rebranding in zijn geheel gepresenteerd worden.  

Om de rebranding van Bureau JaxX te vieren, geven ze aan 10 bedrijven een logo weg! Om kans te maken op een nieuw logo dat speciaal wordt ontworpen, deel je een foto op Instagram met de hashtag #growwithjaxx. Laat zien dat jij ook hard aan het bouwen en ontwikkelen bent aan jouw branding en maak kans op een creatief en origineel logo wat volledig zal aansluiten op jouw branding. Dit zal je onderneming spreekwoordelijk van een kat naar een echte tijger transformeren.  

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij graag de ‘GRROW’ doormaken die Bureau JaxX kan waarmaken? Investeer dan in de juiste ondersteuning en waardevolle tools en zij zorgen dat je boodschap helder wordt overgebracht naar de klant. Bureau JaxX zal je bij elke stap in dit groeiproces ondersteunen, neem vandaag nog de eerste stap!

Gebruik de hashtag #growwithjaxx en volg het Instagramaccount ‘bureau.jaxx’ voor het winnen van jouw unieke logo! Houdt de website in de gaten voor de laatste digital trends en het rebranding proces.

 www.bureaujaxx.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!