Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Bourgondische Restaurant - De Meiboom

Eindhovens Beste Bourgondische Restaurant zorgt ook dit jaar weer voor een fantastische decembermaand! Ook met de huidige regels kun je nog steeds genieten van het beste Bourgondische eten.

Restaurant de Meiboom heeft een menu van culinair lekkere gerechten opgesteld, waarbij je kan kiezen uit heerlijke klassiekers en seizoensgerechten en natuurlijk beslis je zelf hoeveel gangen je wilt. Je kan gewoon á la minute bestellen en afhalen of de maaltijd wordt geheel bereid bij jou thuis gebracht, je hoeft hem alleen maar op te warmen.

Met Sint en Kerst is het nog leuker om een diner bij Marisca te bestellen! Roetveegpiet Jack brengt op Sinterklaasavond de maaltijden rond en met Kerstavond en Kerstmis de kerstman. Extra gezellig! In het Sint weekend kun je ook een luxe borrelbox bestellen om het “heerlijk avondje” te kunnen genieten van huisgemaakte hapjes.

De amusements avond met livemuziek gaat ook deze feestmaand gewoon door, maar dan online. Kijk tegen die tijd op de Facebook of instagram pagina voor meer informatie.

 

Restaurant de Meiboom

Eindhovenseweg 29 | Waalre

T. 040 221 2525 

www.restaurantdemeiboom.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!