Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Bank - SNS

Bij de SNS kun je terecht voor alle bankzaken. We vinden dat bankieren anders kan. Makkelijker, persoonlijker en altijd in jouw belang. Daar werken we elke dag hard aan. Op de beide locaties in Woensel en Tongelre kun je terecht om je te laten adviseren. Uiteraard is het voor de klant wel mogelijk om de producten ook zelf via de site af te sluiten maar onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar het persoonlijk contact. Je kunt zonder afspraak gewoon binnenlopen, om een vraag te stellen of je bankzaken te regelen.

 

Mocht je een vraag of verzoek hebben dat te ingewikkeld is om direct te beantwoorden of regelen, neemt je eigen adviseur contact met je op. Bij de SNS vinden ze het ontzettend belangrijk dat klanten zich geen nummertje voelen. 

 

Daarom krijgen klanten regelmatig een onderhoudsgesprek als ze dat willen. De klant kan aangeven of ze tevreden zijn met het pakket wat ze hebben en adviseurs gaan kijken of de klant wel optimaal gebruik maakt van de diensten die de SNS biedt.

 

Hoewel zij een persoonlijke aanpak voorop stellen, is de SNS continu actief om vernieuwend te zijn. Zo hebben zij naast de online bankieren app nu ook een losse app waar je gemakkelijk en snel vragen kan stellen aan je adviseur. De een-tweetje app geeft je makkelijk en snel toegang tot antwoorden op vragen. Via het chatplatform kun je zien welke adviseurs online zijn en krijg je snel een bericht terug.

 

En hoewel overstappen van bank een ingewikkelde zaak lijkt heeft de SNS ook hiervoor een oplossing. Met de overstapservice stap je zonder stress over, SNS zorgt dat alle incasso’s doorlopen en dat jouw nieuwe rekeningnummer bekend is bij al jouw incassanten.

 

Heb je een vraag die niet kan wachten op een chatbericht of bankbezoek kun je bij de SNS ook nog steeds gewoon bellen. Zonder lastige menu’s word jij direct doorverbonden naar een SNS adviseur bij jou in de buurt.

 

De SNS is dé bank als je op zoek bent naar een bank waar persoonlijke aandacht nog heel belangrijk is! Loop bij één van de locaties binnen voor meer informatie over hun diensten.

 

SNS

Klein Tongelreplein 4 | Eindhoven

Winkelcentrum Woensel 290 | Eindhoven

030 633 3000

www.sns.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!