Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Autobedrijf - Bos & Slegers

Autobedrijf Bos & Slegers doet alles op autogebied wat je maar kunt bedenken. Voor elk merk auto kun je hier terecht, voor zowel aankoop als onderhoud. Wil je een auto kopen, huren of liever leasen? Wil je graag een auto aanschaffen voor privé of voor zakelijk gebruik? Het is allemaal mogelijk bij Bos & Slegers. Waar andere autobedrijven namelijk op de rem trappen, gaat Bos & Slegers in hun universele werkplaats verder. Het doel is om zoveel mogelijk verschillende soorten klanten te kunnen helpen.

Service is een belangrijk aspect voor Bos & Slegers. Alles gaat in goed overleg met de klant, zodat er duidelijkheid is. Kosten worden van tevoren besproken en alle vragen worden meteen beantwoord. Door deze transparantie komt de klant niet voor onverwachte verrassingen te staan. Betrokkenheid en betrouwbaarheid staat voorop!

Bos & Slegers zijn onlangs ook Qooder dealer geworden. Met de innovatieve oplossingen kijkt dit dynamische en revolutionaire motormerk naar de toekomst. Deze motoren kunnen bereden worden als je voor 2013 je rijbewijs hebt gehaald (of wanneer je natuurlijk je motorrijbewijs hebt). Stap voor vragen vooral even de showroom binnen.

 

Bos & Slegers is opgericht in 1990 door Marcel Bos en Gerard Slegers. Tijdens een feestje kregen ze de kans om een paar auto’s te kopen en dat was de start van het autobedrijf. Al snel groeiden ze door zodat ze moesten kijken naar een nieuwe locatie. Alhoewel ze alles met zijn tweeën deden, van onderhoud tot reparatie en verkoop, groeide hun team al snel uit tot meer dan 15 vakbekwame en betrokken medewerkers.

 

Ondertussen zijn ze gevestigd op Steenoven 28 in Eindhoven, waar bezoekers op hun gemak door de aantrekkelijke showroom kunnen ronddwalen. 

 

T. 040 252 2425

www.bosenslegers.nl

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!