Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE asperges - Van Gennip Groententeelt

Al ruim een kwart eeuw zorgt Eddy van Gennip ervoor dat er bij Van Gennip groententeelt de lekkerste asperges geteeld worden onder zijn hoede. Van Gennip groententeelt bestaat al 53 jaar!

Maar Van Gennip heeft veel meer te bieden zo kun je er ook super verse aardbeien kopen. Of wat dacht je van een flinke prei van eigen land. Van april tot eind juni kun je in hun gezellige winkeltje terecht voor de lekkerste producten. Naast de verse asperges verkopen ze ook de allerlekkerste aspergesoep.

Ook als je op zoek bent naar zoetigheden of een leuk geschenk, heb je genoeg om uit te kiezen in de landelijke winkel van Van Gennip Groententeelt. Een speciaal aardbeien likeurtje, een mooie wijn of chocolade. Daar maak je pas iemand blij mee!

Ze hebben een vers-automaat aangeschaft zodat jij alle tijd hebt om ook buiten winkel uren je verse groenten en fruit bij Van Gennip te halen. In de zomer is hij gevuld met Eindhovens Beste Asperges en heerlijke zoete aardbeien. Het water loopt je nu vast in de mond, maar op de aardbeien en asperges moet je nog eventjes wachten. Niet getreurd in de winter is hij boordevol gevuld met verse prei en heerlijke sappen en jam. En het hele jaar rond kun je er terecht voor kakelverse eitjes. Je kunt elke dag van de automaat gebruik maken die is 24/7 geopend.

 

Van Gennip Groententeelt

Collse Hoefdijk 26 | Nuenen

T 040 295 2734


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!