Algemeen

Eindhoven Maker Faire onderzoekt mogelijkheden van online én fysiek programma

Een Maker Faire zoals we dat gewend zijn met 15.000 bezoekers in het Klokgebouw is onder deze omstandigheden uiteraard niet haalbaar, waardoor we ons nu richten op een compacte versie van het evenement met een kleiner aantal projecten en een beperkt aantal bezoekers. 

Op dit moment onderzoeken we op welke manieren we onze bezoekers én makers op een veilige manier toch kunnen laten genieten van de Eindhoven Maker Faire op 26 en 27 september, rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM. Binnenkort hopen we jullie meer te kunnen vertellen over de getroffen maatregelen en consequenties hiervan.

Online platform
Ook zullen we binnenkort een online platform lanceren waar het mogelijk wordt voor makers om hun projecten digitaal te presenteren. Met behulp van video's, tekeningen, downloads, tools en tips kunnen makers uitleggen hoe zij hun creaties maken en hoe je dit thuis zelf kunt doen.
 

Call for Makers
Robotbouwers, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, software-ontwikkelaars, game-designers, modeontwerpers, fotografen, professionals en hobbyisten worden opgeroepen hun creaties te presenteren. Van 3D geprinte sieraden tot pratende robots en van drones tot de nieuwste virtual reality games. Wat zij met elkaar gemeen hebben is een voorliefde voor innovatie en vindingrijkheid. Tot en met 31 juli 2020 kun je je aanmelden via de website.

https://eindhoven.makerfaire.com/meedoen/


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht