Algemeen

Mijn bedrijf heet “Effe checken”. Twee woorden die je waarschijnlijk veel vaker gebruikt dan je denkt. Let er maar eens op!
Effe checken houdt zich bezig met tekstcontrole in de breedste zin van het woord. Voor bedrijven en particulieren. Ik controleer letterlijk alles, van A tot Z. Van een laatste check tot het volledig redigeren van een tekst.

Vanaf nu schrijf ik elke maand een stukje voor Licht op Eindhoven en krijgen jullie een kijkje  “in de keuken” van Effe checken.

Van jongs af aan heb ik de "tic" om iedere fout in een tekst te zien. Of ik dat nu wil of niet, ik zie ze allemaal. Zelfs als ik even ontspannen TV kijk of een boek of tijdschrift lees, ontsnapt er geen enkel foutje aan mijn kritische blik.

Ik ben flexibel en ik lever maatwerk, ook in de avonden en in het weekend. Ook spoedklussen zijn mogelijk. Want van lange doorlooptijden wordt niemand blij.
 

Vanuit mijn eerdere functies neem ik ruime commerciële, juridische en administratieve werkervaring mee. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website: effechecken.nu. Schroom niet om het contactformulier in te vullen! 

Mocht je ergens een hele grappige, grote, grove of gruwelijke taal- of slordigheidsfout zien, mail je deze dan (o.v.v. de bron) naar info@effechecken.nu?

De leukste inzendingen krijgen een eervolle vermelding in deze rubriek.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!